top of page
Gegrilde groentes

Foodtrucks

Hieronder een overzicht van de deelnemers

AJV_1917.JPG

Willy sate

Ondertussen is de saté van Willy een begrip in Ede en omstreken. Een authentiek recept, het lekkerste vlees en Willy zelf altijd met een grote glimlach. Eet smakelijk.

Puro

De ijssalon van Ede. Alle ijssmaken zijn echt puur van smaak, met het verste fruit en de beste bereiding die je maar kunt wensen. 

Met welke smaken ze gaan komen, dat houden ze nog even geheim, het zal vast en zeker weer lekker zijn.

Laat u verrassen!

AJV_2278.JPG
taste eigenaren.jpeg

Taste

De eigenaren van Taste kunnen niet wachten om jou te laten kennismaken met hun heerlijke gerechten. Lekker lokaal, altijd vers en met een voortreffelijke smaakbeleving. 

Cravings for green

De zoektocht naar Lokaal, gezond en duurzaam. Plantaardig voedsel, ontdek de bijzondere en met liefde bereide gerechten. Ze nemen je mee in een nieuwe wereld van lekker eten dicht bij de oorsprong van de natuur. 

Carving for Green.jpeg
gelukshut nieuw VPE2023.jpg

De Gelukshut

Holy crêpe, 

met de Gelukshut is het altijd feest!

 

Vanuit hun kleine crêperie op wielen bereiden zij heerlijke, verse en met liefde gemaakte crêpes. 

Heb jij een leuk feest of evenement in het verschiet en ben je op zoek naar een foodtruck?

Met veel plezier rollen zij hun hutje naar je toe en bakken zijj de heerlijkste crêpes.

Dit keer zijn Elzemiek en Sharony te vinden op “Vorkje Prikken” en zullen wij van hun kook kunsten genieten.

 

Wie weet; tot crêpes!

't Zusje Ede

Restaurant 't Zusje gelegen aan het museum plein te. EDE is klaar voor Vorkje Prikken Ede.

 

Zij komen naar ons festival met een super mooie foodtruck bus boordevol heerlijke gerechten.

Ga zeker even langs en bewonder deze foodtruck op ons festival en geniet van de heerlijke Hapjes.

Ze leggen je in de watten, wacht maar af....

zusje.jpeg
slam.jpeg

SIAM

SIAM is een Bennekomse bedrijf, zij verzorgen Authentieke Thaise gerechten. Zij bieden fijnproevers een keuze aan echte Thaise ingrediënten 

van het Land van de Glimlach tot het toveren van een glimlach op uw gezicht vanuit het comfort van uw keuken.

SIAM geeft u onvergetelijke momenten rond Thais eten.

 

Zij zullen u tijdens Vorkje Prikken Ede de navolgende gerechten aanbieden:

Massama Kai, 

Pad Bai Krapaw Kai beide met rijst.

En natuurlijke zullen de Loempia's (ook Vega) niet ontbreken.

 

Komt alle proeven van deze oosterse lekkernij.

Eetkamer Lamens

"De ultieme avond uit bij Robbert en Naömi."

 

Gastvrijheid en gasten een culinaire ontdekkingsreis bezorgen. Robbert en Naömi doen niets liever. Bij Lamens proef je de smaken van de wereld. Anders dan anders, verrassend en compleet. De culinaire beleving van Lamens zit diep en gaat generaties terug. "Wij voeren de naam dan ook met trots en als een eerbetoon aan opa en oma Lamens.

 

We laten gasten graag genieten van onze jarenlange ervaring in heel veel verschillende keukens, van foodtrucks tot restaurants met een Michelinster. Overal ter wereld hebben wij geproefd. Al die smaken brengen we nu samen met de essentie van echt lekker eten." Gastvrijheid en gevoel voor smaak zit bij Lamens in het DNA.

 

En dat proef je als gast. De bevlogenheid van Robbert en Naömi bezorgt je het ultieme avondje uit. Inclusief het gevoel dat je even helemaal niets hoeft. Laat je verwennen en geniet van echt lekker eten met je familie, vrienden of zakenrelaties.

 

Deze twee kanjers staan ook op ons festival "VorkjePrikkenEde" .

eetkamer lamens.jpg
Chateuabrainculinair.jpg

ChateauBrian Culinair

Dit jaar is Brian weer van de partij en hij gaat voor jullie uit deze Smoker heerlijke dingen maken die lekker aan je vinger blijven plakken met frisse salade en ……...

 

Brian is eveneens in te huren als:

 

ChateauBrian Culinair

 

De specialist in vlees bereidingen, kook technieken en combinaties. Deze passie laten we graag zien en proeven! 

 

ChateauBrian doet graag,

 

-Privé diner aan huis of op locatie. 

-Workshops voor de Expert of juist de Beginner.

-Totale invullingen van jou feest. Denk aan de juiste wijnen/servies/aankleding/muziek

Henk van Keulen

Henk van Keulen, Jong/ Startend ondernemers van het Jaar in 2019  en sinds dit jaar groot sponsor van de “Heideweek"
 

 

Inmiddels alom bekend met zijn “onbeschoft en Dinnerfabriek” concepten en zijn voortreffelijke catering

 

Ook deze Pinksteren gaat Henk ons verblijden met burgers en friet uit zijn vertrouwende Foodtruck.

Dus laat deze kans niet aan je voorbij laten gaan om Henk zijn specialiteiten te proeven.

Henk van Keulen.jpg
Coffee mati.jpg

Coffee Mati

Coffee Mati staat voor de lekkerste koffie, cappucciono, latte of andere heerlijke dranken voor vrienden en bekenden. In de wereld van Jerry Zinhagel is iedereen gauw bevriend met deze Mati.

Naast het schenken van de lekkerste warme dranken, is het aanbod veel breder met een 4-tal authentieke en extreem lekkere homemade lekkernijen.

 

Namelijk: chocolade-kokoscake, vegan muffin, vegan maanzaad cake, en eksi kuku (iksi koekoe), letterlijk vertaald: eierkoek. Eksi kuku is een traditioneel Surinaamse cake, die je geproefd moet hebben.

 

Dit geldt overigens ook voor de andere lekkernijen. Deze zijn allemaal met minder suiker bereid, maar nog steeds super lekker en zeker goed te combineren met bijvoorbeeld een cappuccino of een lekkere thee.

Toine van Hintum
HORECA DIENSTEN 

 Je zou kunnen zeggen dat 'de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid' er met de paplepel is ingegoten!

 

Geboren en getogen in s-'Hertogenbosch, bekend om zijn meesterlijke gerechten en gastheer pure sang, Toine van Hintum komt naar Vorkje Prikken Ede.

Heel Ede gaat dus met deze culinaire duizendpoot kennis maken.  Met welke gerechten hij gaat komen, dat heeft hij ons nog niet verteld, dat het gaat smaken, dat weten wij zeker!

Toine van Hintum1.jpg
_E4A1064.jpeg

Edes proeflokaal

EDES Proeflokaal; waar de keuken het hart is en de gasten verbindt

 

EDES Proeflokaal is  een horecagelegenheid van Edwin van den Oever  en Esther Werkman. EDES Proeflokaal is het lokaal voor gezelschappen vanaf ca. 20 personen voor bijvoorbeeld een keukenborrel, aangeefdiner of privé diner.

Maar je kunt er ook leren, lachen en genieten tijdens een kookworkshop.

Van april tot en met september is er iedere vrijdag Zoete Inval; borrelen in de keuken en op het terras.

 

Iedere vrijdag hanteren ze een andere kaart.

Ze gaan je verrassen tijdens Vorkje Prikken met hun overheerlijke Bao Bun met Edese Paddenstoelen

De Geijt gastvrij

Bij GEIJT geloven we sterk in de kracht van ambacht, lokaal en seizoensgebondenheid. Deze drie kernwoorden vormen de basis van onze filosofie en inspireren ons in alles wat we doen.

Door ambacht, lokaal en seizoens-gebondenheid centraal te stellen in ons restaurant, streven we ernaar om onze gasten een unieke culinaire ervaring te bieden, waarbij we niet alleen heerlijke gerechten serveren, maar ook een verhaal vertellen over de verbinding met onze gemeenschap, de natuur en de seizoenen.

 

We geloven dat eten meer is dan alleen voeding; het is een manier om te genieten, te delen en te verbinden met de wereld om ons heen.

Geijt menu.jpg
BAES van de BBQ.jpg
BAAS BBQ eten.jpeg

De BAES van de BBQ

De geur en het geluid van sissend vlees op een loeiwarme grill. Zoete rook van kersenhout walmend over verse zalm en stevige groenten. ijskoud bier en een botervette Chardonnay.

 

No nonsense BBQ....

 

DeBaes van de BBQ zet zich volledig in om een onvergetelijke bbq smaakbeleving te garanderen. Wij delen onze passie achter de grill & bar op uw tuinfeest, bijeenkomst of evenement.

Wij hebben alles in huis om uw BBQ catering tot een groot succes te maken.

 

Historie / DMCS / DBVDBBQ

 

In het credo van DeMaes Cateringservice in Veenendaal staat het woord ‘service’ met gouden letters geschreven. Al 26 jaar krijgen wij het vertrouwen van onze gasten. Wij zijn niet voor niets een begrip voor catering in Veenendaal, catering in Ede en de omgeving. Ook voor al uw feesten, partijen en evenementen.

Zelfs voor aankleding, tafels en partytenten kunt u bij ons terecht.

 

‘24

 

Dick van der Maas en Sven van Bellen presenteren met gepaste trots DE BAES VAN DE BBQ Een concept gebaseerd op smaak, service & beleving bij u op locatie.

samen duiken we dieper in de wereld van de barbecue en brengen

we een ervaring die verder gaat dan het roosteren van vlees.

Restaurant 22

Met de oprichting van Restaurant 22 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, een eigen zaak. In april 2022 heeft chef Robin Versteeg het restaurant overgenomen, toen nog onder de naam ´De Eetwinkel´.

 

Echter was daar al snel het gevoel dat de naam toch niet fijn aansluit op de fine dining gerechten welke met zorg door de keuken brigade klaar worden gemaakt. Daarom is in het najaar 2023 besloten deze naam te veranderen naar Restaurant 22.


Samen met zijn team zet Robin u verfijnde gerechten op tafel. Hierbij maken zij gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Laat u culinair prikkelen door het verrassingsmenu of geniet van de mooie gerechten van de á la carte kaart.
De ongedwongen sfeer en een goed glas wijn bij één van de vele verrassende gerechten is waar Robin en zijn team voor staan.

restaurant22-robin-nikki.jpg
Di STefano 2.jpg

Di Stefano

Stephan Lex “eigenaar Di Stefano – Italian Catering” 

 

In de afgelopen 12 jaar heeft hij zijn passie en liefde gevonden voor Italiaans eten en met als specialiteit het bereiden van ambachtelijke pizza’s uit de houtgestookte oven.

Tevens is hij verliefd geworden op de Ape Piaggio en besloot dit mooie bedrijf te beginnen om zo zijn liefde en passie te delen met u.

 

Door exclusieve Italiaanse Topproducten te gebruiken laten hij u echt iets bijzonders ervaren. 

 

Komt en proef van zijn fantastische Pizza en diverse toppings. 

bottom of page